over mij

Ik ben Jean-Paul Le couvreur. Ze noemen mij vaak JP vandaar ook JP Sports. Vanaf mijn jeugd ben ik (dagelijks) bezig met sport. Er is bijna geen enkele sport die ik niet geprobeerd of beoefend heb. Uit ervaring weet ik dat niet alles meteen zal lukken en een goede motivatie/begeleider zeker helpt. 

Het was een voor de hand liggende keuze om via studie me verder te verdiepen in de sport. Vandaar dat ik zeer breed opgeleid ben. Uitgeleerd ben ik nooit en laat me daarom nog steeds regelmatig inspireren.  Zodra er een interessante en relevante cursus/clinic/lezing is, ben ik aanwezig. Hierdoor krijg ik mooie nieuwe inzichten en kan ik de opgedane kennis en mijn ervaring nog meer specifieke aandachtspunten uitdiepen.

Al jarenlang ben ik werkzaam als sportcoach en performance coach. 

Ik houd van de omgang met mensen. De deelnemers zorgen ervoor dat ik alert en leergierig blijf. Ze vragen en verwachten veel. Ik geef graag les en coach op een manier die als een jas bij me past. Dat betekent dat ik samen met de deelnemer op zoek ga naar persoonlijke uitdagingen. De samenwerking is essentieel. Als coach probeer ik de juiste snaren te raken. Zo wordt de deelnemer op een natuurlijke manier uitgedaagd en gemotiveerd. Bij een goede “mindset” is het eenvoudiger je doelstelling te bereiken.

Let's Get
Started

+32 468 344 877

Locatie:

Weverstraat 35, 3940 Hechtel Eksel